Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28499
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсипенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorФілімонов, Сергій Олександрович-
dc.contributor.authorФілімонова, Надія Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-03-28T12:59:02Z-
dc.date.available2023-03-28T12:59:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОсипенко В. І., Філімонов С. О., Філімонова Н. В. Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 279-280.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28499-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_279-280.pdf156.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.