Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28499
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осипенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Філімонов, Сергій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Філімонова, Надія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-28T12:59:02Z | - |
dc.date.available | 2023-03-28T12:59:02Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Осипенко В. І., Філімонов С. О., Філімонова Н. В. Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 279-280. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28499 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_279-280.pdf | 156.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.