Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28387
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorЛеженкін, Олександр Миколайович-
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.date.accessioned2023-03-27T16:05:35Z-
dc.date.available2023-03-27T16:05:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationОлексієнко В. О., Леженкін О. М., Ломейко О. П., Циб В. Г. Обґрунтування раціональної маси молотка зернової дробарки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 75-76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28387-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування раціональної маси молотка зернової дробаркиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_75-76.pdf185.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.