Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28297
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСюсель, О. О.-
dc.date.accessioned2023-03-26T16:47:29Z-
dc.date.available2023-03-26T16:47:29Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationСюсель О. О. Кріоскопічні та оптичні методи товарознавчої оцінки карася річкового. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Одарченко Д. М., Харків. 2012. Ч. 2. С. 36uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28297-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКріоскопічні та оптичні методи товарознавчої оцінки карася річковогоuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-36.pdf138.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.