Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28257
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРуденко, С. М.-
dc.date.accessioned2023-03-26T08:31:31Z-
dc.date.available2023-03-26T08:31:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРуденко С. М. Етнолінгвістичний компонент семантики інструментативів у глютонічному фреймі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 214-215.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28257-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЕтнолінгвістичний компонент семантики інструментативів у глютонічному фреймі.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_214-215.pdf489.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.