Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28099
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНауменко, М.О.-
dc.contributor.authorГаліченко, Т.В.-
dc.contributor.authorНауменко, Олександр Петрович-
dc.date.accessioned2023-03-24T12:24:35Z-
dc.date.available2023-03-24T12:24:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationНауменко М. О., Галіченко Т. В., Науменко О. П. Проблема застосування у складі швидкої їжі сушених плодово-овочевих продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 165-166.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28099-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПроблема застосування у складі швидкої їжі сушених плодово-овочевих продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_165-166.pdf91.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.