Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28096
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМоїсєєв, В.Ф.-
dc.contributor.authorМанойло, Є.В.-
dc.contributor.authorГрубнік, Аліна Олегівна-
dc.date.accessioned2023-03-24T12:19:07Z-
dc.date.available2023-03-24T12:19:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМоїсєєв В. Ф., Манойло Є. В., Грубнік А. О. Удосконалення процесу подрібнення зернових культур для отримання кормових сумішей. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 71-72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28096-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу подрібнення зернових культур для отримання кормових сумішейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_71-72.pdf95.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.