Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27996
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуанышспаева, И. С.-
dc.contributor.authorБатырбаева, Н. Б.-
dc.contributor.authorКекибаева, А. К.-
dc.date.accessioned2023-03-23T19:51:47Z-
dc.date.available2023-03-23T19:51:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКуанышспаева И. С., Батырбаева Н. Б., Кекибаева А. К. Теоретические аспекты производства безглютенового пива. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р., науч. рук. Н. Б. Батырбаева. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 168-171uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27996-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТеоретические аспекты производства безглютенового пиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-169-172.pdf287.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.