Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27996
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куанышспаева, И. С. | - |
dc.contributor.author | Батырбаева, Н. Б. | - |
dc.contributor.author | Кекибаева, А. К. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-23T19:51:47Z | - |
dc.date.available | 2023-03-23T19:51:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Куанышспаева И. С., Батырбаева Н. Б., Кекибаева А. К. Теоретические аспекты производства безглютенового пива. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, 29–30 листопада 2022 р., науч. рук. Н. Б. Батырбаева. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. С. 168-171 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27996 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Теоретические аспекты производства безглютенового пива | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | "Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьоного, І. І. Назаренка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6_SCIENTIFIC BASIS_2022-169-172.pdf | 287.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.