Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorКарпенко, Людмила Костянтинівна-
dc.contributor.authorЛяшенко, Богдан Віталійович-
dc.date.accessioned2023-03-23T17:05:55Z-
dc.date.available2023-03-23T17:05:55Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Карпенко Л. К., Ляшенко Б. В. Оцінювання якості м'ясних січених виробів, смажених у функціонально-замкнених середовищах. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 163-164.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27962-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОцінювання якості м'ясних січених виробів, смажених у функціонально-замкнених середовищахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_163-164.pdf97.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.