Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезпала, Оксана Олександрівна-
dc.contributor.authorБакуменко, Лариса Григорівна-
dc.date.accessioned2023-03-21T19:48:34Z-
dc.date.available2023-03-21T19:48:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБезпала О.О., Бакуменко Л.Г. Бібліотечні корпоративні медіа: ще один крок назустріч. Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очікування користувача : Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 26–30 жовтня 2020 року : [матеріали] / редкол. : О. І. Черевко [та ін]. Х. : ХДУХТ, 2020. С. 21-26.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27699-
dc.description.abstractПро кроки, які робить наукова бібліотека сьогодні, щоб залишатись не лише інформаційним, але й сервісним центром в університеті.uk_UA
dc.description.abstractAbout the steps that the scientific library is taking today to remain not only an informational, but also a service center of the university.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбібліотекаuk_UA
dc.subjectкорпоративні медіаuk_UA
dc.subjectонлайн-простірuk_UA
dc.subjectонлайн-сервісuk_UA
dc.subjectконтент-інноваціїuk_UA
dc.subjectlibraryuk_UA
dc.subjectcorporate mediauk_UA
dc.subjectonline spaceuk_UA
dc.subjectonline serviceuk_UA
dc.subjectcontent innovationuk_UA
dc.subjectбиблиотекаuk_UA
dc.subjectкорпоративные медиаuk_UA
dc.subjectонлайн-пространствоuk_UA
dc.subjectонлайн-сервисuk_UA
dc.subjectконтент-инновацииuk_UA
dc.titleБібліотечні корпоративні медіа: ще один крок назустрічuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні послуги й очикування користувача

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bezpala_bakumenko_biblioteka_u_prizmi_veb_tehnologij_2020_21_26.pdf305.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.