Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27623
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкаченко, Т. Л.-
dc.contributor.authorСеменова, О. І.-
dc.contributor.authorБублієнко, Н. О.-
dc.date.accessioned2023-03-21T12:53:59Z-
dc.date.available2023-03-21T12:53:59Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТкаченко Т. Л., Семенова О. І., Бублієнко Н. О. Електростимулювання мікрофлори аеротенків: оптимізація процесу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 466.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27623-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЕлектростимулювання мікрофлори аеротенків: оптимізація процесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_466.pdf102.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.