Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27267
Title: | Формування маркетингового профілю споживачів дієтичного зефіру |
Authors: | Тарасов, І. Ю. Голіна, В. Ю. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Тарасов І. Ю., Голіна В. Ю. Формування маркетингового профілю споживачів дієтичного зефіру. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 137-138. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27267 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_14.05.20_137-138.pdf | 771.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.