Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27230
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБубенець, І. Г.-
dc.contributor.authorБубенець, О. Є.-
dc.date.accessioned2023-03-17T14:08:57Z-
dc.date.available2023-03-17T14:08:57Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationБубенець І. Г., Чатченко О. Є. Інформаційно-комунікаційні методи менеджменту в освіті. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 145-146uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27230-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14-
dc.titleІнформаційно-комунікаційні методи менеджменту в освітіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-145-146.pdf137.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.