Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27184
Title: | Ефективність систем управління сферою харчування |
Authors: | Яцун, Леонід Миколайович Михайлова, Олена Валентинівна |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Яцун Л. М., Михайлова О. В. Ефективність систем управління сферою харчування. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 193-194. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27184 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_193-194.pdf | 86.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.