Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27184
Title: Ефективність систем управління сферою харчування
Authors: Яцун, Леонід Миколайович
Михайлова, Олена Валентинівна
Issue Date: 2017
Citation: Яцун Л. М., Михайлова О. В. Ефективність систем управління сферою харчування. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 193-194.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27184
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_193-194.pdf86.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.