Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27178
Title: Інновації в харчовій та переробній галузях Черкащини.
Authors: Коліщук, О. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Коліщук О. В. Інновації в харчовій та переробній галузях Черкащини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 123-124
Series/Report no.: Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27178
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-123-124.pdf135.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.