Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2694
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorКорабель, О. В.-
dc.date.accessioned2022-07-06T07:25:47Z-
dc.date.available2022-07-06T07:25:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Корабель О. В. Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 439-440 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2694-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання рослинних добавок в технології пастильних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-439-440.pdf288.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.