Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26810
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМельник, Л. М.-
dc.contributor.authorШейко, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-03-16T07:29:18Z-
dc.date.available2023-03-16T07:29:18Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationШейко Т. В. Вплив температури активації шунгіту на ефект очищення соку столового буряку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мельник Л. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 341.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26810-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив температури активації шунгіту на ефект очищення соку столового бурякуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_341.pdf150.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.