Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.advisorПостольнік, Д. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorБражник, К. А.-
dc.contributor.authorГришина, Т. О.-
dc.contributor.authorМошнін, Є. С.-
dc.date.accessioned2023-03-15T08:33:32Z-
dc.date.available2023-03-15T08:33:32Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЗагорулько А. М., Бражник К. А., Гришина Т. О., Мошнін Є. С. Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Постольнік Д. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 315.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26698-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_315.pdf114.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.