Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26581
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-14T13:44:20Z | - |
dc.date.available | 2023-03-14T13:44:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Лапицька Н. В., Губський С. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В. Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшини. Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, м. Чернігів, 27 листопада 2019 р. Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2019. С. 39-40. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26581 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи було визначення загальної антиоксидантної ємності (ЗАЄ) та вмісту поліфенолів (ЗВП) в ШПШ та виготовлених зразках пшеничного та житнього хліба, збагачених добавкою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів: НУЧК імені Т. Г. Шевченка | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантні властивості | uk_UA |
dc.subject | шрот плодів шипшини | uk_UA |
dc.subject | житній хліб | uk_UA |
dc.subject | пшеничний хліб | uk_UA |
dc.title | Антиоксидантні властивості пшеничного та житнього хліба, збагаченого шротом плодів шипшини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lapytska_hubskyy_antyoksydantni_vlastyvosti_tezy_chernihiv_2019_39-40.pdf | 381.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.