Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26540
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorНазаренко, К. С.-
dc.date.accessioned2023-03-14T08:44:26Z-
dc.date.available2023-03-14T08:44:26Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationНазаренко К. С. Експертиза якості сирів, що реалізуються на Харківщині. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пенкіна Н. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 290.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26540-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЕкспертиза якості сирів, що реалізуються на Харківщиніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_290.pdf117 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.