Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26506
Title: Дослідження показників якості макаронних виробів із використанням добавки тваринного походження
Authors: Жадан, К. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, М. П.
Чуйко, М. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жадан К. В. Дослідження показників якості макаронних виробів із використанням добавки тваринного походження. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Чуйко М. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 277.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26506
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_277.pdf116.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.