Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26434
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорна, М. В.-
dc.contributor.authorБезгінова, Л. І.-
dc.date.accessioned2023-03-13T18:43:30Z-
dc.date.available2023-03-13T18:43:30Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЧорна М. В., Безгінова Л. І. Чинники конкурентних переваг підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 65-66uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26434-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка підприємств харчування та торгівлі;Секція 10-
dc.titleЧинники конкурентних переваг підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-65-66.pdf136.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.