Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26432
Title: Конкурентоспроможність підприємства як інтегрована характеристика
Authors: Смірнова, П. В.
Бугріменко, Р. М.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Смірнова П. В., Бугріменко Р. М. Конкурентоспроможність підприємства як інтегрована характеристика. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 61-62
Series/Report no.: Економіка підприємств харчування та торгівлі;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26432
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-61-62.pdf143.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.