Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкачков, О. М.-
dc.contributor.authorП’ятниця, К. Ю.-
dc.date.accessioned2023-03-13T18:37:31Z-
dc.date.available2023-03-13T18:37:31Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationСкачков О. М., П’ятниця К. Ю. Бюджетування на підприємстві кондитерської галузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 59-60uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26431-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка підприємств харчування та торгівлі;Секція 10-
dc.titleБюджетування на підприємстві кондитерської галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-59-60.pdf135.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.