Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26383
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорошанська, О. О.-
dc.contributor.authorМаккі, Л. М.-
dc.date.accessioned2023-03-13T15:38:53Z-
dc.date.available2023-03-13T15:38:53Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationГорошанська О. О., Маккі Л. М. Прогнозування фінансових можливостей торговельних підприємств. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 21-22uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26383-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesСучасний стан та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи україни;Секція 9-
dc.titleПрогнозування фінансових можливостей торговельних підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t2_15.05.19-21-22.pdf134.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.