Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26368
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБойченко, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-03-13T14:59:19Z-
dc.date.available2023-03-13T14:59:19Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationБойченко Н.В. Інтегрована звітність: історичні аспекти. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 3-4uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26368-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesБухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8-
dc.titleІнтегрована звітність: історичні аспектиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-3-4.pdf136.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.