Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26258
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юдіна, Т. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T10:37:02Z | - |
dc.date.available | 2023-03-13T10:37:02Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Юдіна Т. І. Використання борошна з насіння гарбуза та грибів шиїтаке в технології борошняних кулінарних виробів: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 100-101. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26258 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання борошна з насіння гарбуза та грибів шиїтаке в технології борошняних кулінарних виробів | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-100-101.pdf | 161.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.