Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26239
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Капліна, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Столярчук, В. М. | - |
dc.contributor.author | Дудник, С. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T09:56:31Z | - |
dc.date.available | 2023-03-13T09:56:31Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Капліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 84-86. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26239 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-84-86.pdf | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.