Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАнтонюк, І. Ю.-
dc.contributor.authorМедведєва, А. О.-
dc.date.accessioned2023-03-13T09:38:06Z-
dc.date.available2023-03-13T09:38:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationАнтонюк І. Ю., Медведєва А. О. Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 77-78.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26227-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складомuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.11.2018 Розвиток харчов.-77-78.pdf176.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.