Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26227
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антонюк, І. Ю. | - |
dc.contributor.author | Медведєва, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T09:38:06Z | - |
dc.date.available | 2023-03-13T09:38:06Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Антонюк І. Ю., Медведєва А. О. Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 77-78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26227 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Технологія м’ятно-сирних тістечок із покращеним нутрієнтним складом | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-77-78.pdf | 176.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.