Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26217
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойлова, А. А.-
dc.contributor.authorТарасенко, Т. А.-
dc.date.accessioned2023-03-13T09:08:06Z-
dc.date.available2023-03-13T09:08:06Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationСамойлова А.А.,Тарасенко Т.А. Технологія борошняних кулінарних виробів із використанням сушених овочів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Юрченко С. Л. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 23uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26217-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія борошняних кулінарних виробів із використанням сушених овочівuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-23.pdf135.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.