Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorКарпенко, З. П.-
dc.date.accessioned2023-03-11T21:11:22Z-
dc.date.available2023-03-11T21:11:22Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationСподар К. В., Карпенко З. П. Аналіз існуючих способів отримання молочних та кисломолочних продуктів функціонального харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 303-304uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26157-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleАналіз існуючих способів отримання молочних та кисломолочних продуктів функціонального харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-303-304.pdf143.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.