Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26090
Title: Кореляція часів спін-ґраткової та спін-спінової релаксації з фізико-хімічними властивостями водних розчинів етиленгліколю
Authors: Торяник, Д. О.
Дьяков, О. Г.
Аксьонова, О. Ф.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Торяник Д. О., Дьяков О. Г., Аксьонова О. Ф. Кореляція часів спін-ґраткової та спін-спінової релаксації з фізико-хімічними властивостями водних розчинів етиленгліколю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 282-284
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26090
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-282-284.pdf197.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.