Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26073
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГубський, С. М.-
dc.date.accessioned2023-03-11T14:19:57Z-
dc.date.available2023-03-11T14:19:57Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationГубський С. М. Вплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 263-264uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26073-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6-
dc.titleВплив розчинника на екстракцію антоціанів із порошку чорниціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-263-264.pdf159.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.