Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26066
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоряйнова, Ю. А.-
dc.date.accessioned2023-03-11T13:15:46Z-
dc.date.available2023-03-11T13:15:46Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationГоряйнова Ю. А. Вивчення ферментативної активності амілаз за вмісту добавок чорноплідної горобини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 261-262uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26066-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6-
dc.titleВивчення ферментативної активності амілаз за вмісту добавок чорноплідної горобиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-261-262.pdf157.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.