Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26048
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Червоний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T12:43:29Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T12:43:29Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Червоний В. М. Апаратурне оформлення способу виробництва рибних бульйонів на основі ставкової риби. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 239-240 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26048 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 | - |
dc.title | Апаратурне оформлення способу виробництва рибних бульйонів на основі ставкової риби | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-239-240.pdf | 162.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.