Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26018
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorЛазуренко, Р. С.-
dc.date.accessioned2023-03-11T11:33:32Z-
dc.date.available2023-03-11T11:33:32Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Лазуренко Р. С. Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 205-206uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26018-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleПерспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбураuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-205-206.pdf144.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.