Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25981
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гапонцева, О. В. | - |
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T07:36:31Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T07:36:31Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гапонцева О. В., Янчева М. О. Методи активного навчання під час викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти». Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності: тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 243-245. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-480-2 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25981 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Методи активного навчання під час викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_31.05.19-243-245.pdf | 126.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.