Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25832
Назва: | Дослідження кутів змочування пар із метою обґрунтування рецептурного складу сухих оздоблювальних напівфабрикатів |
Автори: | Клапцов, Є. О. |
Дата публікації: | 25-Apr-2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Клапцов Є.О. Дослідження кутів змочування пар із метою обґрунтування рецептурного складу сухих оздоблювальних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Горальчук А. Б., Котляр О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 12 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25832 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-12.pdf | 173.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.