Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєляєва, І. М.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.date.accessioned2023-03-07T15:14:59Z-
dc.date.available2023-03-07T15:14:59Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationБєляєва І. М., Ленерт С. О. Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 163-164uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25684-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4-
dc.titleГармонізація харчових технологій з Європейськими стандартамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-163-164.pdf150.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.