Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25538
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубівко, А. С. | - |
dc.contributor.author | Кочубей-Литвиненко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Швець, Д. П. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-07T10:15:30Z | - |
dc.date.available | 2023-03-07T10:15:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Дубівко А. С., Кочубей-Литвиненко О. В., Швець Д. П. Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 55-56. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25538 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Перспективи підвищення харчової цінності напоїв з вівсяного борошна ультразвуковою обробкою | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_33.pdf | 291.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.