05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів : [29] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 29 з 29
Дата випускуНазваАвтор(и)
2001Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2001Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допомогою кріогенного подрібнення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПавлюк, Раїса Юріївна; Пруднікова, Тетяна Іванівна
2004Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна
2010Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоОдарченко, Андрій Миколайович; Пак, Аліна Володимирівна
2005Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЗахаренко, Віталій Олександрович; Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2009Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів: на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: спец. 05.18.15 – товарознавствоДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2008Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – ТоварознавствоДюкарева, Галина Іванівна; Шевченко, Олена Євгеніївна
2005Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівШубіна, Лідія Юріївна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович
2002Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Шапорова, Тетяна Миколаївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 29 з 29