Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Желєва, Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-03T17:37:28Z | - |
dc.date.available | 2023-03-03T17:37:28Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Желєва Т. С. Дослідження кінетики набрякання білка соняшнику. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 58-59 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25152 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Дослідження кінетики набрякання білка соняшнику | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-58-59.pdf | 146.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.