Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25139
Title: Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенових кексів
Authors: Юдіна, Т. І.
Безрученко, О. М.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Юдіна Т. І., Безрученко О. М. Технологічні аспекти використання борошна круп’яних культур у технології безглютенових кексів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 39-40
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25139
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-39-40.pdf144.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.