Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 02. Автореферати дисертацій

181 – Харчові технології (автореф.) : [2] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодвміщуючими добавкамиДейниченко, Григорій Вікторович; Листопад, Тамара Сергіївна; Державний біотехнологічний університет
2021Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральнихСерік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Холобцева, Ірина Петрівна; ДБТУ
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 2 of 2

Discover

Author
  • 1 Листопад, Тамара Сергіївна
  • 1 Холобцева, Ірина Петрівна
Subject
  • 2 nutritional value
  • 2 харчова цінність
  • 1 butter sand-deposit cookies
  • 1 calcium compounds
  • 1 emulsion
  • 1 flour confectionery
  • 1 IR-spectroscopy
  • 1 pasteurized sauces
  • 1 protein-mineral additives
  • 1 quality and safety indicators
  • . next >
Date issued
  • 2 2021
Has File(s)
  • 2 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback