Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24850
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorДіхтярь, А. О.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:41:47Z-
dc.date.available2023-03-02T09:41:47Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationФедак Н. В., Діхтярь А. О., Желєва Т. С. Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 177-178uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24850-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesОздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4-
dc.titleАктуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-177-178.pdf161.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.