Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24833
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorРадченко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorЮр'єва, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorГасанова, Анна Едуардівна-
dc.contributor.authorАбрамова, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorКоломiєць, Т.М.-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:19:04Z-
dc.date.available2023-03-02T09:19:04Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Юр'єва О. О., Гасанова А. Е., Абрамова Т. С., Коломiєць Т. М. Розробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 3/10 (75). С. 54-59. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.44496.uk_UA
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24833-
dc.description.abstractВивчено вміст БАР в натуральних прянощах та розроблено технологію наноекстрактів та нанопорошків із них з використанням кріомеханічної обробки сировини перед екстрагуванням. Це дозволило збільшити вихід екстрактивних речовин в 1,5…2 рази, скоротити термін екстрагування в 4…5 разів та отримати добавки та продукти з їх використанням з рекордною кількістю БАР.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 3/10 (75)-
dc.subjectнатуральні прянощіuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectдобавкиuk_UA
dc.subjectнаноекстрактиuk_UA
dc.subjectоздоровчі продуктиuk_UA
dc.titleРозробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_3_10_75.pdf323.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.