Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24828
Название: Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus)
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Ключевые слова: кріодеструкція;наноструктуроване пюре;заморожування;біологічно активні речовини;білок;низькотемпературне подрібнення
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Мацiпура Т. С., Максимова Н. П. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus). Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 24-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56145.
Серия/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78)
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена розробці нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати біологічний потенціал сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828
ISSN: 1729-3774
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_6_10_78.pdf273.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.