Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24828
Название: | Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) |
Авторы: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Маціпура, Тетяна Сергіївна Максимова, Надія Пилипівна |
Ключевые слова: | кріодеструкція;наноструктуроване пюре;заморожування;біологічно активні речовини;білок;низькотемпературне подрібнення |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Мацiпура Т. С., Максимова Н. П. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus). Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 24-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56145. |
Серия/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78) |
Краткий осмотр (реферат): | Робота присвячена розробці нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати біологічний потенціал сировини. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828 |
ISSN: | 1729-3774 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_6_10_78.pdf | 273.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.