Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24761
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorНаконечна, Ю. Г.-
dc.contributor.authorКравченко, І. В.-
dc.date.accessioned2023-03-01T19:23:59Z-
dc.date.available2023-03-01T19:23:59Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКравченко І. В. Вивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селери. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24761-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення впливу низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із селериuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_158.pdf125.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.