Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24672
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorЧеркашина, В. Ю.-
dc.contributor.authorБабіч, А. О.-
dc.date.accessioned2023-03-01T12:37:29Z-
dc.date.available2023-03-01T12:37:29Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Черкашина В. Ю., Бабіч А. О. Заморожений тістовий напівфабрикат з додаванням овочевої плазми. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 114-115uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24672-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3-
dc.titleЗаморожений тістовий напівфабрикат з додаванням овочевої плазмиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_21.10.2011-114-115.pdf160.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.