Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24605
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Боровікова, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Дугіна, К. В. | - |
dc.contributor.author | Фейзопуло, О. Е. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T09:28:51Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T09:28:51Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М., Боровікова Н. О., Гавриш Т. В., Дугіна К. В., Фейзопуло О. Е. Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 91-93. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24605 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_51.pdf | 413.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.