Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24593
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Медведєва, А. О. | - |
dc.contributor.author | Антонюк, І. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T09:15:50Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T09:15:50Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 88-90. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24593 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_48.pdf | 406.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.